Περίοδος υπαναχώρησης

Στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία , εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Αντίθετα, αν αγοράσετε προϊόντα σε κατάστημα, βάσει της ενωσιακής νομοθεσίας δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα (για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων) εκτός αν είναι ελαττωματικά. Ωστόσο, πολλά καταστήματα παρέχουν οικειοθελώς στους καταναλωτές το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων εντός συγκεκριμένης προθεσμίας, υπό την προϋπόθεσή ότι έχουν την απόδειξη. Δείτε την απόδειξη ή ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών που εφαρμόζει το κατάστημα όπου πραγματοποιήσατε τις αγορές σας.

Πώς να ακυρώσετε μια αγορά

Θα πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να ακυρώσετε την αγορά σας. Δεν αρκεί να επιστρέψετε απλώς τα προϊόντα. Μπορείτε να ενημερώσετε στο info@like-you.gr ή στο τηλ. 27310 82020 συγχρόνως με την επιστροφή των προϊόντων, π.χ., με την προσθήκη μιας γραπτής δήλωσης στα προϊόντα που επιστρέφετε ταχυδρομικώς, με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος ή με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικού εντύπου επιστροφών.

Πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών αφότου ενημερώσετε σχετικά.

Eίμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων (πριν από την παραγγελία σας) αν θα πρέπει να πληρώσετε σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας. Εάν δεν σας ενημερώσουμε ότι πρέπει να πληρώσετε για την επιστροφή,  πρέπει να καλύψουμε το σχετικό κόστος. Δεν υποχρεούστε να πληρώσετε κανένα ποσό για το οποίο δεν είχατε προηγουμένως ενημερωθεί.

Επιστροφή χρημάτων

Οφείλουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη και η  επιστροφή των προϊόντων γίνεται πλήρως αποδεκτή σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

 1. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από τον καταναλωτή.
 2. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής του συσκευασίας καθώς και όποιο δώρο πιθανώς περιελάμβανε αυτή.
  *Σε περίπτωση που δεν επιστραφεί το επιπλέον δώρο, τότε η αξία του αφαιρείται από το επιστρεφόμενο ποσό.
 3. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε ή στο e-mail info@like.you.gr  ή στο τηλέφωνο 27310 82020 ή στο κιν 6973035093.
 4. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς του  (απόδειξη λιανικής, ή τιμολόγιο).
  Σε περίπτωση που η αγορά του είχε γίνει με χρήση πιστωτικής κάρτας  θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.
 5. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων. είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά.
  Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας.

Σε περίπτωση διαπιστωμένου λάθους στην παραγγελία από μέρους μας ή εάν έχει γίνει αποστολή ελαττωματικού προϊόντος εκ μέρους μας τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.like-you.gr ενώ για οποιονδήποτε άλλο λόγο τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστωθεί ότι πληρεί όλους τους παραπάνω όρους αντικατάστασης του, σας επιστρέφονται άμεσα τα χρήματα σας στον λογαριασμό σας εκτός εάν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με ισόποσο αντίστοιχο προϊόν.

Τέλος όταν  δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμά του να αρνηθεί στον καταναλωτή την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση ακύρωσης της αρχικής παραγγελίας και εκ νέου άλλης παραγγελίας ή απλώς αίτημα επιστροφής  των χρημάτων στον καταναλωτή της αρχικής του παραγγελίας(και να ισχύουν οι παραπάνω όροι επιστροφής) το ηλεκτρονικό κατάστημα ΔΕΝ καλύπτει το κόστος επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων προς την έδρα μας αλλά επιβαρύνεται αποκλειστικά ο καταναλωτής.